1st Line Support

Brinner du för att hjälpa andra, har ett tekniskt intresse och är lösningsorienterad? 

Vi söker nu till #TeamÅda 1st Line Support

Inom Åda Ab jobbar vi med förvaltning och utveckling av offentliga Ålands IT-miljöer. Personen vi söker ska arbeta som 1st Line Support i ett team som ansvarar för installation av arbetsplatser samt support för våra kunder. Supportärenden kommer in via olika kanaler, främst telefon och webb, och ditt arbete är sedan att fördela ärenden utifrån fastslagna prioriteringar.

Din roll är en avgörande och viktig länk mellan användarna och de tekniska system de utnyttjar i sin vardag. Oavsett problem bemöter du kunden med högsta kvalitet och ett stort kundfokus. Du är social, tycker om att jobba med människor och strävar till att alltid ge ett gott bemötande

Frågor du kommer att hantera kan handla om kontoadministration, lösenordsbyten, Microsoft365, licenshantering etc. Du kommer även att sköta lättare felsökning och problemlösning varför erfarenhet av att arbeta med fjärrstyrning via RDP, Team Viewer eller liknande är nödvändigt.

Vi söker dig som har kompetens inom:

  • Du har IT-utbildning på gymnasial nivå eller 3 års relevant yrkeserfarenhet och är en ansvarsfull och noggrann person.
  • Kundbetjäning och kundsupport.
  • Windows, Microsoft365 och användarhantering i Active Directory.
  • Grundläggande kunskap om ramverket ITIL.
  • Arbete enligt policy & rutiner för informationssäkerhet.

Kännedom i manageringsverktyg för datorer, surfplattor och smarta telefoner samt kunskap om Apple-utrustning är meriterande.

Som person är du flexibel och självgående men jobbar även bra i team med andra och kan hantera att ibland jobba i högt tempo med tajta tidsramar.

Ådas placeringsort är Mariehamn. Vi följer dataservicebranschens kollektivavtal, är Great Place To Work certifierade som arbetsplats, tillämpar flextid och erbjuder möjlighet till distansarbete. Vi strävar efter att skapa en arbetsplats med jämn fördelning mellan kvinnor och män och ser därför gärna sökanden av båda könen till alla våra lediganslagna platser.

Tjänsten är ett moderskapsvikariat till 30.09.2024 med eventuell möjlighet till förlängning. Start enligt överenskommelse.

Säkerhetsgranskning enligt Säkerhetsutredningslagen (726/2014) kommer att genomföras innan eventuell fortsatt anställning.

Vill du veta mer?
Kontakta teamledare Mikael Mattsson, mikael.mattsson@ada.ax, +358 18 532 120.

Välkommen med din ansökan och CV inklusive löneanspråk till Åda Ab, administrativ chef Anette Korpi, Elverksgatan 10, AX-22100 Mariehamn eller anette.korpi@ada.ax senast torsdag 31.08.2023.

Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande varför rekryteringen kan ske innan sista ansökningsdag.