1st Line Support

Brinner du för att hjälpa andra, har ett tekniskt intresse och är lösningsorienterad?

Vi söker till #TeamÅda 

1st Line Support

Inom Åda Ab jobbar vi med förvaltning och utveckling av offentliga Ålands IT-miljöer. Personen vi söker ska arbeta som 1st Line Support i ett team som ansvarar för installation av arbetsplatser samt support för våra kunder. Supportärenden kommer in via olika kanaler, främst telefon och webb, och ditt arbete är sedan att fördela ärenden utifrån fastslagna prioriteringar.

Din roll är en avgörande och viktig länk mellan användarna och de tekniska system de utnyttjar i sin vardag. Oavsett problem bemöter du kunden med högsta kvalitet och ett stort kundfokus. Du är social, tycker om att jobba med människor och strävar till att alltid ge ett gott bemötande. 

Frågor du kommer att hantera kan handla om kontoadministration, lösenordsbyten, Microsoft365, licenshantering etc. Du kommer även att sköta lättare felsökning och problemlösning varför erfarenhet av att arbeta med fjärrstyrning via RDP, Team Viewer eller liknande är nödvändigt.

Vi söker dig som har kompetens inom:

  • Du har IT-utbildning på gymnasial nivå eller 3 års relevant yrkeserfarenhet och är en ansvarsfull och noggrann person.
  • Kundbetjäning och kundsupport.
  • Windows, Microsoft365 och användarhantering i Active Directory.
  • Grundläggande kunskap om ramverket ITIL.
  • Arbete enligt policy & rutiner för informationssäkerhet.

Kännedom i manageringsverktyg för datorer, surfplattor och smarta telefoner samt kunskap om Apple-utrustning är en meriterande.

Tjänsten är ett moderskapsvikariat till 31.07.2024 med eventuell möjlighet till förlängning. Start enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?
Kontakta teamledare Monica von Frenckell, monica.vonfrenckell@ada.ax, +358 18 532 196.

Välkommen med din ansökan och CV inklusive löneanspråk till Åda Ab, administrativ chef Anette Korpi, Elverksgatan 10, AX-22100 Mariehamn eller anette.korpi@ada.ax senast söndag 05.02.2023.

Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande varför rekryteringen kan ske innan sista ansökningsdag.

Publicerad 17.1.2023
Uppdaterad 17.1.2023