IT-tekniker med nätverkserfarenhet

Vi söker till #TeamÅda  

IT-tekniker med nätverkserfarenhet

Vill du vara med och utveckla framtidens IT för det offentliga Åland? På Åda Ab jobbar vi med förvaltning och utveckling av offentliga Ålands IT-miljöer. Den operativa IT-avdelningen är uppdelad i tre team. Som IT-tekniker med fokusområde inom nätverk ingår du i ett team som ansvarar för ägarkundernas nätverksinfrastruktur samt de nätverkstjänster Åda tillhandahåller.

Vi söker dig som:

  • Har utbildning på minst gymnasienivå inom IT-området alternativt arbetslivserfarenhet som gett motsvarande kunskaper
  • Kan felsöka och åtgärda fel på datorer & nätverksutrustning
  • Har B-körkort då arbetet delvis utförs på plats hos våra kunder
  • Grundläggande kunskap om ramverket ITIL

Arbetet innebär att fungera som 2nd Line kundsupport varför du är serviceinriktad och har en god social förmåga. Du är flexibel och självgående men jobbar även bra i team och kan hantera att ibland jobba i högt tempo med tajta tidsramar.

Tjänsten är en ordinarie heltidstjänst med start enligt överenskommelse. I tjänsten ingår jourberedskap ca var 6:e vecka. Placeringsort är Mariehamn.

Åda följer kollektivavtal för dataservicebranschen, tillämpar flexarbetstid och erbjuder möjlighet till distansarbete. Vi strävar efter att skapa en arbetsplats med jämn fördelning mellan kvinnor och män och ser därför gärna sökanden av båda könen till alla våra lediganslagna platser.

Säkerhetsgranskning enligt Säkerhetsutredningslagen (726/2014) kommer att genomföras innan ordinarie anställning.

Vill du veta mer? Kontakta Teknisk chef Sven Sjöblom, sven.sjoblom@ada.ax, +358 18 532 108

Välkommen med din ansökan och CV inklusive löneanspråk till Åda Ab, administrativ chef Anette Korpi, Elverksgatan 10, AX-22100 Mariehamn eller anette.korpi@ada.ax senast söndag 05.02.2023.

Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande varför rekryteringen kan ske innan sista ansökningsdag.

Publicerad 17.1.2023
Uppdaterad 17.1.2023