Vikarierande HR-administratör

Gillar du varierade arbetsuppgifter och att organisera och strukturera? Är du noggrann och flexibel? Då är det här jobbet något för dig!

Vi söker nu en

Vikarierande HR-administratör

Då vår nuvarande HR-administratör är moderskapsledig söker vi en vikarierande HR-administratör till vår stabsfunktion. Som HR-administratör assisterar du administrativa chefen, deltar i arbetet med löne- och frånvarohantering, månatlig rapportering och övriga personalrelaterade ärenden. I arbetet ingår även administration av taggar, lokaler, posthantering, olika inköp samt viss avtalshantering. Vi behöver dig som är flexibel inför varierande arbetsuppgifter, är villig att rycka in där det behövs och har en vilja att hjälpa övrig personal i administrativa frågor. 

Vi söker dig med relevant utbildning på gymnasial nivå samt tidigare yrkeserfarenhet inom administration. Tidigare erfarenhet av löneräkning och personalfrågor ses som viktigt.

Du ska även ha en god samarbetsförmåga och social kompetens i bemötandet av personal, kunder och övriga intressenter samt ha förmåga att arbeta självständigt.

Tjänsten är på maximalt 80 % av heltid men arbetstiden kan diskuteras. Anställningen är ett moderskapsvikariat t.o.m. 31.8.2023 med start enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om jobbet? Kontakta då administrativ chef Anette Korpi, +358-(0)457 529 1197, anette.korpi@ada.ax.

Välkommen med din ansökan och CV inklusive löneanspråk till Åda Ab, administrativ chef Anette Korpi, Elverksgatan 10, AX-22100 Mariehamn eller anette.korpi@ada.ax senast söndag 07.08.2022.

Publicerad 29.6.2022
Uppdaterad 29.6.2022