Jobba hos oss

Åda Ab är ett ungt bolag som erbjuder IT relaterade tjänster till sin ägare inom det offentliga Åland. Vi på Åda Ab strävar efter att hålla hög effektivitet och god kvalitet med fokus på snabb och rättssäker IT service. Vårt syfte är att bidra till att det offentliga Åland kan samordna och effektivisera sin IT verksamhet i takt med utvecklingen i omvärlden.

På Åda arbetar ca 30 personer. Inom avdelningen Operativ IT arbetar personalen i team fördelade på First Line, Applikation, Arbetsplats och Kapacitet. Utöver den operativa IT-avdelning finns även en projektavdelning och en stab. Hela vårt #TeamÅda har vår arbetplats i ljusa lokaler i iTiden i Mariehamn.

Könsfördelningen är just nu ca 30 % kvinnor och 70 % män. Vi strävar efter att skapa en arbetsplats med jämn fördelning mellan kvinnor och män och ser därför gärna sökanden av båda könen till alla våra lediganslagna platser.

De jobb vi söker personal till just nu finns i menylistan. Om menylistan är tom innebär det att vi just nu inte har något ledigt jobb. Även då vi inte har lediganslagna platser är du ändå välkommen att sända in din intresseanmälan till oss.
Sänd ditt personliga brev och din CV till administrativ chef Anette Korpi, se kontaktuppgifter.

Publicerad 22.1.2016
Uppdaterad 29.8.2019