Bild av Ådas samverkanspolicy

Jobba hos oss

Åda Ab är ett bolag som erbjuder IT relaterade tjänster till sin ägare inom det offentliga Åland. Vi på Åda Ab strävar efter att hålla hög effektivitet och god kvalitet med fokus på snabb och rättssäker IT service. Vårt syfte är att bidra till att det offentliga Åland kan samordna och effektivisera sin IT verksamhet i takt med utvecklingen i omvärlden.

På Åda arbetar ca 35 personer. Inom avdelningen Operativ IT arbetar personalen i team fördelade på team Support & Klient, team Server & Applikation, team Nätverk samt team Projekt. Utöver den operativa IT-avdelning finns även en administrativ avdelning. Hela vårt #TeamÅda har vår arbetsplats i ljusa lokaler i iTiden i Mariehamn.

Könsfördelningen är just nu ca 30 % kvinnor och 70 % män. Vi strävar efter att skapa en arbetsplats med jämn fördelning mellan kvinnor och män och ser därför gärna sökanden av båda könen till alla våra lediganslagna platser.

De jobb vi söker personal till just nu finns i menylistan. Om menylistan är tom innebär det att vi just nu inte har något ledigt jobb. Även då vi inte har lediganslagna platser är du ändå välkommen att sända in din intresseanmälan till oss på nedanstående länk.

Intresseanmälan