Jobba hos oss

Åda Ab är ett bolag som erbjuder IT relaterade tjänster till sin ägare inom det offentliga Åland. Vi på Åda Ab strävar efter att hålla hög effektivitet och god kvalitet med fokus på snabb och rättssäker IT service. Vårt syfte är att bidra till att det offentliga Åland kan samordna och effektivisera sin IT verksamhet i takt med utvecklingen i omvärlden.

På Åda arbetar ca 35 personer. Inom avdelningen Operativ IT arbetar personalen i team fördelade på team Support & Klient, team Server & Applikation samt team Nätverk. Utöver den operativa IT-avdelning finns även en projektavdelning och en stab. Hela vårt #TeamÅda har vår arbetplats i ljusa lokaler i iTiden i Mariehamn.

Könsfördelningen är just nu ca 30 % kvinnor och 70 % män. Vi strävar efter att skapa en arbetsplats med jämn fördelning mellan kvinnor och män och ser därför gärna sökanden av båda könen till alla våra lediganslagna platser.

De jobb vi söker personal till just nu finns i menylistan. Om menylistan är tom innebär det att vi just nu inte har något ledigt jobb. Även då vi inte har lediganslagna platser är du ändå välkommen att sända in din intresseanmälan till oss.
Sänd ditt personliga brev och din CV till administrativ chef Anette Korpi, se kontaktuppgifter.

Nyheter inom Jobba hos oss

17.1.2023 - Lediga jobb: IT-tekniker med nätverkserfarenhet & 1st Line Support (Lediga jobb)
Vi söker nu till #Team Åda IT-tekniker med nätverkserfarenhet   1st Line Support Läs mer om jobbet via respektive länk och välkommen med din ansökan!  
Läs mer om Lediga jobb: IT-tekniker med nätverkserfarenhet & 1st Line Support ›
31.10.2022 - Ledigt jobb: Nätverkstekniker (Lediga jobb)
Vi söker nu till #Team Åda Nätverkstekniker Ansökningstiden har löpt ut för ovanstående tjänst. 
Läs mer om Ledigt jobb: Nätverkstekniker ›
6.9.2022 - Rekrytering av Verkställande direktör (Lediga jobb)
Brinner du för att bygga ett digitalt samhälle? Nu när vår nuvarande vd tar sig an nya utmaningar, söker vi till #TeamÅda Verkställande direktör Ansökningstiden har löpt ut.
Läs mer om Rekrytering av Verkställande direktör ›
26.8.2022 - Lediga jobb: 1st Line Support och Erfaren IT-tekniker (Lediga jobb)
Vi söker nu till #Team Åda 1st Line Support Erfaren IT-tekniker Ansökningstiden har löpt ut för ovanstående tjänster. 
Läs mer om Lediga jobb: 1st Line Support och Erfaren IT-tekniker ›
29.6.2022 - Lediga jobb: Vikarierande HR-administratör (Lediga jobb)
Gillar du varierade arbetsuppgifter och att organisera och strukturera? Är du noggrann och flexibel? Som HR-administratör assisterar du administrativa chefen, deltar i arbetet med löne- och...
Läs mer om Lediga jobb: Vikarierande HR-administratör ›
Publicerad 22.1.2016
Uppdaterad 14.10.2022